Трагедія на Харківщині забрала життя двох молодих чоловіків

У Харківській області у полі підірвався трактор.

У Харківській області залишається високою мінна небезпека. Учора близько 14:20 в Ізюмському районі між селами Вербівка та Вовчий Яр у полі підірвався трактор. Про це у етері телемарафону повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Двоє цивільних людей отримали поранення. На місці працювали спеціалісти ДСНС.

Пізніше начальник ХОВА надав оновлену інформацію Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги, та повідомив, що двоє чоловіків 39 та 47 років, які підірвалися в Ізюмському районі, від отриманих травм загинули.

"На жаль, медики не змогли врятувати їхні життя. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

Закликаю усіх пам'ятати про високу мінну небезпеку, бути максимально уважними та обережними та не відвідувати ліси, лісосмуги, поля береги водойм та інші потенційно заміновані території", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов також повідомив, що кожен день підсилені піротехнічні підрозділи ДСНС працюють над розмінуванням Харківщини. В цих роботах задіяно більше 250 осіб та більше 100 одиниць спецтехніки. Наразі в області виявлено та знешкоджено майже 66 тис. вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області на 3 травня: ворог задіяв безпілотники

Сьогодні вночі російські терористи в чергове атакували нас ударними дронами-камікадзе "Shahed-136/131". Інформація щодо наслідків цієї атаки наразі уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Минулої доби противник завдав 3 ракетних, 39 авіаційних ударів та здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - здійснив понад 30 атак. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка, наші захисники тримають оборону.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка суттєвих змін не зазнала. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог обстріляв з артилерії населені пункти Ветеринарне, Вільхівка, Гатище, Вовчанськ та Потихонове на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив, активно задіював БпЛА для коригування вогню артилерії. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Лиман Перший, Куп'янськ, Кислівка, Крохмальне та Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися