Мати п’ять діб чекала доньку додому у Харківській області: біглянку знайшли у Харкові

Поліцейські Харківщини розшукали неповнолітню дівчину, яка п'ять діб не перебувала вдома.

15-річна дівчина пішла з дому у селі Зарожне 29 квітня і не повернулася. Мати зниклої звернулася в поліцію із заявою 3 травня. Жінка вважала, що донька ночує у подруги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліція провела комплекс розшукових заходів для встановлення місцеперебування дівчини. Через кілька годин після отримання повідомлення про зникнення дитини працівники карного розшуку Чугуївського районного управління поліції встановили її місцеперебування.

Виявилося, що дівчина в соціальних мережах познайомилася з хлопцем з Харкова. Вони переписувалися і він запросив її в гості. Дівчина погодилася та втекла з дому.

Втікачку поліцейські доставили додому, передали батькам, і провели  профілактичну бесіду з родиною.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Повторний вибух у Харківській області: є поранені

В Ізюмському районі у полі, під час проведення польових робіт підірвався трактор, водія госпіталізовано до лікарні

4 травня знову стався підрив сільськогосподарської техніки на протитанковій міні. Рухаючись по полю неподалік с. Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району, трактор наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 37-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.

Рятувальники звертаються до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків.

Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

У Харкові почали масштабне відновлення: які будинки в пріоритеті

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" почали підготовку 6,5 тис. будинків комунальної форми власності до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал". Які будинки будуть ремонтувати першими – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися