У Харкові вночі евакуювали людей: що трапилося

У багатоповерхівці в Харкові через необережне паління сталася пожежа.

У Харкові за добу сталося дві пожежі, що не пов’язані з військовими діями. На одній знайшли тіло загиблого чоловіка, під час іншої – рятувальникам довелося евакуювати людей з квартир. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківськї області.

Так, учора о 16:00 до чергової частини надійшла інформація про пожежу на вул. Світлій, 27-б у Харкові. У квартирі житлової п’ятиповерхівки на 64-річному чоловікові зайнявся одяг. Про подію стало відомо лише, коли пожежа самоліквідувалась. Чоловіка виявлено загиблим. Підрозділи ДСНС не залучались.

Вже о 23:33 у квартирі на четвертому поверсі житлової семиповерхівки на пр. Героїв Харкова, 96 трапилось загоряння домашніх речей та меблів на площі 12 кв.м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось евакуювати з верхніх поверхів 9 мешканців. О 00:07 вогонь вдалось локалізувати, о 00:55 – ліквідувати. За попередніми даними причиною пожежі могла стати необережність під час паління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 13 травня: ворог продовжує вести наступальні дії

Противник не припиняє завдавати ударів, здійснювати обстріли не лише військових, а й цивільних об’єктів. Протягом минулої доби ворог завдав 7 ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 81 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

За даними Харківської обласної прокуратури, 12 травня окупанти з артилерійської самохідної установки обстріляли село Чернещина Ізюмського району.

Ворожий снаряд влучив на територію сільгосппідприємства, що спеціалізується на тваринництві. Загинув 36-річний співробітник.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі застосовує тактику терору.

На Слобожанському напрямку противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Глибоке, Липці, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Нестерне, Великий Бурлук на Харківщині.

На Куп’янському напрямку протягом доби противник здійснив спробу покращити тактичне положення, вів наступальні дії у напрямку Масютівки, успіху не мав. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Кам'янка, Красне Перше, Митрофанівка, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кислівка, Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися