На Харківщині від коронавірусу помер ще один мешканець

За минулу добу в регіоні зафіксували 13 нових випадків зараження

У Харківській області від коронавірусу померла ще одна людина, а загальне число підтверджених випадків зараження досягло 361. Про це повідомили у Центрі громадського здоров'я при МОЗ.

Так, станом на 09:00 4 травня в Харківській області зафіксовано 13 нових випадків коронавірусу. В одному з випадків зараження призвело до летального результату. Таким чином, загальне число померлих тепер складає дев'ять осіб. З початку поширення вірусу від нього змогли вилікуватися 36 осіб.

Відзначається, що в Україні кількість підтверджених випадків коронавірусу становить 12 331. За добу виявлено 418 нових випадків. З них 303 випадки - летальні, 1619 пацієнтів одужали після коронавірусу.

З початку 2020 року в Центр суспільного здоров'я України, який проводить дослідження на виявлення коронавіруса, надійшло 32 270 повідомлень про підозру на COVID-19. Станом на ранок 4 травня таких повідомлень 546.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продуктові ринки можуть працювати, починаючи з 30 квітня.



Джерело: https://moz.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися