У Харкові викрили чоловіків, які три місяці обкрадали СТО: подробиці

Правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років

Правоохоронці викрили двох чоловіків 28 і 35 років, які протягом трьох місяців минулого року скоювали крадіжки на СТО у Шевченківському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Зловмисники викрадали обладнання для ремонту автомобілів з території СТО. Щодо правопорушників відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (крадіжка)  Кримінального кодексу України. Відповідно до статті, правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 10 тис. грн. У поліції розповіли, що у неділю вдень, перебуваючи на вихідному, поліцейський рухався вулицею Весніна на власному авто. Патрульний побачив, як водій авто ВАЗ перетнув перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора, після чого, грубо порушуючи ПДР, рухався до вулиці Сумської. Патрульний повідомив про подію колегам та почав слідувати за правопорушником, передаючи місцезнаходження авто. За декілька хвилин екіпаж зупинив автомобіль на вулиці Сумській. За кермом автівки перебував чоловік, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці запропонували йому пройти відповідний огляд, однак правопорушник відмовився.

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. На кермувальника автомобіля ВАЗ патрульні склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп’яніння)КУпАП.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися