На Харківщині сталася ДТП: п'ятеро травмованих (ФОТО)

Внаслідок аварії троє дітей 4, 8 і 12 років доставлені в лікарню

Поліція встановлює обставини ДТП з постраждалими у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У результаті ДТП п’ятеро травмованих. Трьох дітей та двох дорослих з травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні у Харкові. 

У вівторок, 21 травня о 14:50 на автодорозі "Харків - Суми" в селищі Пересічне сталося зіткнення автомобілів "ВАЗ 2104" та "Fiat Scudo". 

Внаслідок аварії троє дітей 4, 8 і 12 років, що перебували в автомобілі “Fiat”, доставлені до медичної установи. Також тілесні ушкодження отримав 66-річний водій “ВАЗ” та його 33-річний пасажир.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку відділу поліції № 3 ХРУП № 3. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 21 травня об 11:00 на номер “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на 403 км автошляху “Київ - Харків - Довжанський”, біля с. Шелудькове Валківської громади. У результаті зіткнення легкового автомобіля KIA та вантажівки MAN постраждали 2 людей, серед яких 12-річний хлопчик. Постраждалих госпіталізували до лікувального закладу у м. Валки.

Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку спершу вжили заходи щодо від’єднання клем акумуляторної батареї легкового транспортного засобу та перекриття подачі газу в газовій системі з метою запобігання загорянню. Потім за допомогою спеціального інструменту вони деблокували постраждалу жінку з переднього пасажирського місця і транспортували її до карети швидкої допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися