У Харківській області одного з керівників держпідприємства підозрюють в махінаціях на 1,5 мільйона

Фігуранту загрожує до шести років в'язниці

На Харківщині одного з керівників держпідприємства підозрюють в махінаціях. Про це розповіли у відділі комунікації прокуратури в Харківській області.

За даними правоохоронців, начальник відділу однієї з філій ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" з лютого по червень 2018 допустив недостачу зерна кукурудзи і насіння соняшнику на 1,5 мільйона гривень і не повідомив про неї.

Фігуранту вручили підозру за статтею 364 ( "зловживання службовим становищем") і 366 ( "службова підробка") КК України. Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці затримали групу осіб, які налагодили діяльність мережі гральних закладів в Харкові. За даними "главку", зловмисників викрили вчора, 4 травня. Правоохоронці провели обшуки мережі гральних закладів, а також за місцем проживання та в транспортних засобах зловмисників. Під час обшуків вилучили 22 гральних автомати, електронну рулетку на шість посадочних місць, вісім одиниць комп'ютерного обладнання, мобільні телефони, банківські картки різних банківських установ, "чорнову" бухгалтерську документацію, 30 тисяч гривень, отримані від заняття незаконним гральним бізнесом та інше майно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися