Тривають пошуки зниклої дворічної дитини на Харківщині (ФОТО)

Дівчинка зникла з подвір’я у селі на Харківщині учора, близько 19 години.

Станом на 09:00 23 травня тривають пошукові роботи у с. Скрипаї Слобожанської громади на Харківщині, де напередодні зникла дворічна дитина (2020 року народження). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними місцевих мешканців, вона могла потрапити у навколишні лісові насадження, що ускладнює пошуки.

До пошуків наразі долучились 33 рятувальники ДСНС з 5 одиницями техніки та квадрокоптером, а також співробітники Національної поліції, волонтери і кінологи. Загалом залучено біля 100 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області розшукують трирічну дитину

Увага, поліцією розшукується Віолетта Мужечук!

Співробітники ВП № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області встановлюють місцезнаходження Віолетти Мужечук, 2020 року народження. Мешканка села Скрипаї 23 травня о 19:00 зникла з подвір'я домоволодіння. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Прикмети: на зріст 90-110 см, худорлявої статури, коротке темне волосся, блакитні очі. Була одягнута у червону кофту та білі штани.

"Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукувану, просимо  повідомити до ВП № 2 Чугуївського РУП ГУНП, за  телефонами 102, +380503055233 чи іншим зручним способом", – зазначають у поліції.

picture

Що у Харківській області відбувається з компенсацією на відновлення житла

Наразі в Харківській області до Державного реєстру майна, пошкодженого внаслідок російської військової агресії, внесено 15354 об'єкти. Робота з наповнення переліку проводиться у 45 громадах Харківської області. Про це йшлося на апаратній нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, інформують "Коментарі. Харків".

"Необхідно прискорюватись по цим напрямкам. Голови районних військових адміністрацій особливо найбільш постраждалих частин області мають тримати це питання на особистому контролі", - доручив Олег Синєгубов.

Зокрема, через додаток "Дія" або Центри надання адмінпослуг жителі Харківщини подали майже 87,5 тисячі повідомлень про пошкодження майна. На виплату компенсацій подано 4059 заявок, повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської ОВА Антон Коротовських.

"На сьогодні Куп'янською, Барвінківською, Харківською, Солоницівською, Донецькою, Чкаловською та Старовірівською громадами вже створені та повністю функціонують комісії щодо надання компенсації за пошкоджене майно", - зазначив Антон Коротовських.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися