У Харкові збили пішохода: яке покарання чекає водія

Поліція встановлює обставини травмування пішохода в Індустріальному районі Харкова

Водій “Renault Logan” не надав перевагу у русі жінці, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу та наїхав на неї. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 травня на проспекті Героїв Харкова.

51-річну постраждалу доставили до лікарні.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 26 травня: окупанти ведуть наступ та б’ють авіабомбами

Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового ракетного та авіаційного ударів “шахедами” по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Як зникла дворічна дитина на Харківщині – розповіли у поліції

Вже третю добу правоохоронці та волонтери проводять ретельні пошукові заходи зниклої Віолетти Мужечук. На розшук дівчинки залучені сили та заходи поліції, ДСНС, кінологи, водолази, волонтери, працівники лісового господарства, мешканці села та прилеглих населених пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Начальник ювенальної превенції Чугуївського райуправління поліції Чигринов Олександр розповів, що 23 травня на лінію 102 надійшло повідомлення про зникнення дитини, мешканки села Скрипаї Чугуївського району.

Одразу на місце події вирушили працівники Чугуївського РУП та відділу поліції № 2 Чугуївського РУП та розпочали пошуки.

"Усю ніч поліцейські перевіряли будівлі, подвір'я, покинуті дома, колодязі, тощо", - наголосив Олександр Чигринов.

Як розповіла Тетяна Лисак, староста округу, до якого належить село Скрипаї Слобожанської селищної ради, родина багатодітна. Батько сім'ї наразі захищає країну від російських загарбників, а мама доглядає діток вдома.

 "23 травня дівчинка гуляла у дворі зі своїм братом-близнюком. Мама помітила, що хлопчик прибіг до хати, а дівчинки немає. Про це вони одразу повідомили у поліцію, викликали ДСНС. Відразу почалися пошуки", - зазначила Тетяна Лисак.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися