У Харківській області двоє людей отримали поранення – що трапилося

Окупанти не припиняють обстріли Харківської області.

Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Минулої ночі у с. Козача Лопань Харківського району обстрілом пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено приватний будинок, гараж та 2-поверховий багатоквартирний будинок, сталася пожежа.

У смт Дворічна Куп'янського району внаслідок російського обстрілу отримав поранення 36-річний цивільний чоловік.

На одній з пожеж, що виникла внаслідок необережності поводження з вогнем, постраждав чоловік. За даними обласного главку ДСНС, подія сталась у м. Ізюм на вул. 24 Серпня, 10. Горіла кімната в приватному будинку на площі 30 кв.м. Під час гасіння пожежі самостійно постраждав чоловік, 1972 року народження, з опіками тіла 4-го ступеню його госпіталізували до Ізюмської центральної лікарні. Від ДСНС залучено 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

обстріл Харківської області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові перевіряють прибудинкові території: що виявили

У місті перевіряють санітарний стан прибудинкових територій багатоповерхівок.

Комісія КП "Харківблагоустрій" разом з представниками Департаменту ЖКГ та КП "Жилкомсервіс" продовжує перевіряти санітарний стан прибудинкових територій.

Цього тижня перевіряли Салтівський район – дільниці №4 (вул. Владислава Зубенка, вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Валентинівська), №5 (пр. Ювілейний, пр. Тракторобудівників), №6 (Салтівське шосе, вул. Плоходька, пр. Ювілейний), №8 (вул. Героїв Праці).

Підсумки обстеження – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися