Бачив весь район: що горіло у Харкові вчора ввечері

У Харкові через блискавку сталася сильна пожежа.

Ввечері 20 червня у Харкові сталася пожежа, попередньо, через влучання блискавки у пошкоджену трубу газопроводу. На місці одразу почали працювати рятувальники. Про це Суспільне Харків повідомив заступник начальника ДСНС Харківщини Анатолій Торяник, інформують "Коментарі. Харків".

"Велися аварійні роботи з ремонту каналізації, зсунувся ґрунт, розірвало трубу газопроводу. Попередньо, загорілося внаслідок удару блискавки. Газ перекрили вже раніше, але він середнього тиску — виходить з труби, догорає. Нині інформації про травмованих немає", — сказав він.

Синоптики регіонального гідрометцентру попередили про зміну погоди у другій половині 20 червня на Харківщині. За прогнозом, очікувались грози, місцями шквали до 20 м/с та град.

Злива у Харкові почалася близько 22:00.

Речник обласного управління рятувальників у коментарі Суспільне Харків підтвердив, що попередня причина займання газопроводу — влучання блискавки.

"На початку був сильний спалах і високий стовп полум'я, підгоріли близько п'яти дерев — їх вже загасили. В сотні метрах заправка, загрози поширення вогню немає. Житловому сектору загрози немає. На 23:30 тиск газу значно менший, полум'я вже не виривається за межі котловану. На місці лишаються два розрахунки, чергуватимуть, допоки не завершиться горіння та комунальники не усунуть усі наслідки аварії", — сказав Василенко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Незламний Харків: що робилося на пляжах області вихідними

Не дивлячись на постійні обстріли, мешканці Харківської області знаходять сили на відпочинок.

У Харківській області цими вихідними було досить людно на пляжах. Один з місцевих телеграм-каналів опублікував знімки з Безлюдівського пляжу, де було дозволено літній відпочинок біля води. На фото видно велику кількість автівок людей, що приїхали відпочити від важких буднів. Нагадаємо, що раніше у Харківській області офіційно відкрили 12 пляжів. Де працюють пляжі в області, можна подивитися за посиланням.

Мер Харкова розповів про те, коли повернуться харків’яни та про ситуацію з роботою у місті

У місті Харкові створюють комфортні умови для життя дітей, громадян працездатного та похилого віку. Про це 20 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Що у місті роблять для повернення людей та яка зараз ситуація з працевлаштуванням у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися