У Харкові з’явився квартирний крадій: як діяв зловмисник

Зловмисник відтиснув балконні двері помешкання на першому поверсі та виніс два телевізори, побутову техніку та інші речі.

13 червня до поліції звернулась власниця квартири по вулиці Миру та повідомила про злочин. Працівники поліції опрацювали  відео з камер спостереження, що розташовані поблизу будинку, та  виявили чоловіка, який ніс телевізор, за описом схожий на той, що нещодавно викрали з квартири заявниці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово засуджений 47-річний харків’янин. У чоловіка вилучили викрадені речі та направили їх на експертне дослідження.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканка Франківщини минулого року передала Харкову рослини: що з ними стало (ФОТО)

Саджанці гібіскусу у квітні минулого року надіслала до Харкова пенсіонерка Надія Крупенич з міста Бурштин (Івано-Франківська обл.). Рослини було висаджено спеціалістами Спеціалізоване Комунальне Підприємство "Харківзеленбуд" біля Сухого фонтану на площі Свободи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Який мають вигляд рослини тепер, дивіться за посиланням.

Мер Харкова розповів про те, коли повернуться харків’яни та про ситуацію з роботою у місті

У місті Харкові створюють комфортні умови для життя дітей, громадян працездатного та похилого віку. Про це 20 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Що у місті роблять для повернення людей та яка зараз ситуація з працевлаштуванням у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися