В одному з медзакладів Харкова вбили пацієнта: деталі

Чоловіка затримали 24 червня

Поліція затримала санітара психіатричного закладу Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

У поліції розповіли, що медичний працівник лікарні спочатку душив пацієнта, а потім забив його до смерті кулаками.

Правоохоронці повідомили, що 21 червня 2023 року до обласної клінічної психіатричної лікарні у супроводі працівників бригади швидкої медичної допомоги та поліцейських доставили 46-річного громадянина з тяжким психічним розладом, він поводився неадекватно та агресивно.

Під час перебування пацієнта в одній з палат він продовжував себе агресивно вести та чинити фізичний опір працівникам медичного закладу. Між чоловіком та санітаром виник конфлікт.

Щоб знерухомити агресивного пацієнта 45-річний санітар декілька разів рукою стиснув шию потерпілого. Потім санітар зі значною силою почав завдавати пацієнту численних ударів кулаками по обличчю та тулубу. Зрозумівши, що потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник вирішив приховати обставини вчиненого ним вбивства та повідомив медичному персоналу про різке погіршення стану здоров’я пацієнта і необхідність проведення реанімаційних заходів.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів та санкціонованого обшуку у приміщенні лікарні поліцейські Харківського РУП №2 встановили свідків та вилучили речові докази щодо причетності до смерті потерпілого одного із санітарів цього медичного закладу.

24 червня було затримано 45-річного чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Як з'ясувалося, він ще працював обвалювальником м’яса на одному із м’ясокомбінатів.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нові шахрайські схеми.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися