Скандал в одному зі спортзалів Харкова: що трапилося

Харків’янин публічно став закликати підтримувати дії росії.

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 56-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Дізнанням встановлено, що торік у листопаді чоловік перебував в одному зі спортивних залів м. Харкова. Під час тренування він вступив у словесну перепалку з іншими відвідувачами через політичні погляди. Харків’янин почав казати, що "Крим належать росії", та мріє, щоб якомога швидше відбулось повне "освобождение Украины".

На цьому прокремлівський шанувальник не зупинився. Він додав, що смерті українців — це "витрати війни".

Дізнання проводять дізнавачі ВП №2 ХРУП №2 ГУНП в Харківській області.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області запрацював Координаційний центр допомоги цивільному населенню

Серед головних завдань нового органу – допомога населенню, постраждалому від збройної агресії рф.

Алгоритм роботи Координаційного центру допомоги цивільному населенню обговорили на першому установчому засіданні, яке пройшло під керівництвом заступника начальника ХОВА Романа Семенухи.

"За ініціативи начальника обласної військової адміністрації ми вирішили доповнити типове положення, запропоноване Мінреінтеграції, і долучили до роботи нашого Центру міжнародні волонтерські організації, з якими ми фактично з перших днів повномасштабного вторгнення працюємо над забезпеченням потреб цивільного населення. Мета цього координаційного центру – посилити координацію, щоб будь-хто з жителів Харківської області знав, до кого звертатися з тієї чи іншої ситуації", - підкреслив Роман Семенуха.

Кому та як надаватимуть допомогу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися