Одесити обікрали мешканця Харківщини: що відомо

За місцем мешкання зловмисників у місті Одеса було вилучено речові докази

Правоохоронці викрили трьох мешканців Одеси у скоєнні крадіжки у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що у вересні 2021 року чоловіки обікрали гараж, чим завдали матеріальної шкоди потерпілому на суму близько 15 тис. доларів.

“До Лозівського районного відділу поліції звернувся 31-річний чоловік. Він повідомив, що в його гараж проникли невідомі та викрали двигун від човна, ехолот, навігаційний пристрій та інше”, - розповіли у поліції. 

Працівники поліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили зловмисників. Зловмисниками виявились мешканці міста Одеса 26, 28 та 30 років. Як з’ясувалося, чоловіки спеціалізувалися на крадіжках двигунів.

У поліції пояснили, що напередодні злочину потерпілий опублікував в соціальних мережах оголошення щодо продажу двигуна від човна. Це й зацікавило зловмисників. Вони спеціально приїхали до міста Лозова, встановили, де саме зберігається двигун, а потім проникли до гаража та вчинили крадіжку. 

5 липня 2023 року оперуповноважені та слідчі Лозівського районного відділу поліції за участі працівників батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області провели обшуки за місцем мешкання зловмисників у місті Одеса. Речові докази вилучено.

“Чоловікам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про шахрайські схеми.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися