У Харківській області дитина загинула через п’яного водія

Слідчі повідомили про підозру водію, який збив на смерть малолітню дівчину в Ізюмському районі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 17:00 на вулиці Козацькій у місті Ізюмі. Правоохоронці встановили, що 45-річний місцевий мешканець керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Водій легковика "HONDA" під час руху наїхав на дівчину, яка йшла по проїжджій частині у попутному напрямку. Від отриманих травм 11-річна дитина загинула на місці.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися