На Харківщині шахраї діють від імені міського голови: подробиці

У Богодухівській громаді зафіксовані випадки шахрайства

Богодухівський міський голова Володимир Бєлий повідомив про шахрайську схему, яка діє на території громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради.

Міський голова розповів, що у Богодухівській громаді зафіксовані випадки шахрайства - жителям надходять листи та телефонні дзвінки щодо надання допомоги для потреб ЗСУ від імені міського голови. Зловмисники використовують підроблені бланки міської ради та підроблений підпис голови.

“Наголошую! Ні я як міський голова, ні інші посадові особи міської ради не здійснюють збір коштів”, - повідомив міський голова.

Він звернувся до жителів громади з проханням - у випадку отримання таких листів чи телефонних дзвінків – звертатися до міської ради та правоохоронних органів.

“Для шахраїв, які використовують складне становище в країні, немає нічого святого. Вони мають бути покарані!”, - переконаний Володимир Бєлий. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області розповіли про поширену шахрайську схему та дали поради, як уникнути обману. 

Поліція попереджає, що пропозиція дешево купити товар “з рук в руки” може бути шахрайською схемою. “Незнайомі люди прийшли та пропонують щось у них придбати значно дешевше, ніж у магазині? Не втрачайте пильність і пам’ятайте: “безплатний сир - тільки в мишоловці”. Головне, не пускайте незнайомців додому”, - розповіли у поліції.

Правоохоронці також порадили - якщо маєте сумніви, залучіть до розмови сусідів або зателефонуйте родичам: це може відлякати шахраїв. Також радять повідомити про подію поліцію за номер телефону 102.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися