На Харківщині стався вибух: є постраждалі

Рашисти продовжують завдавати ударів по мирній інфраструктурі Харківщини

Сьогодні, 12 липня, близько 12:00 у місті Балаклія на міні підірвався трактор. Є постраждалий – 55-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Наразі чоловіка госпіталізували, він перебуває у легкому стані.

Також сьогодні близько 09:50 російські війська здійснили артилерійський обстріл села Одноробівка Золочівської громади.

Прямим влучанням пошкоджено гараж та господарчі споруди. Окрім того, через обстріли відсутнє енергопостачання. На щастя, обійшлося без жертв.

Внаслідок повторного обстрілу близько 10:45 знищено два будинки, а також пошкоджено п‘ять осель, господарчі споруди, автомобіль та енергомережі. Жертв немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На водоймі у Харкові знайшли дивні плями – що кажуть фахівці

7 липня до Державної екологічної інспекції у Харківській області надійшло звернення мешканця м. Харкова,  щодо наявності рожевих плям на поверхні озера, що знаходиться на території Манжосового яру, розташованого у Північній Салтівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію інспекції.

З метою перевірки фактів, викладених у даному зверненні, у цей же день державні інспектори з охорони довкілля здійснили виїзд на місце події, що викликала занепокоєння мешканців, для  обстеження території водойми та стану поверхневої води, вказаної у зверненні. Що знайшли фахівці під час обстеження – читайте за посиланням.

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися