У Харкові до вересня заборонять проїзд на Московському проспекті

Комунальникам знадобиться більше трьох місяців на реконструкцію проїжджої частини

Проїзд на Московському проспекті в районі набережної заборонять до осені. Про це повідомили в департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

Відзначається, що з 23:00 18 травня до 1 вересня рух транспорту буде заборонено по Московському проспекту (на ділянці від Гімназійної набережній до будинку №32 по Московському проспекту). За даними комунальників, це пов'язано з реконструкцією Московського проспекту.

Об'їхати закриту ділянку можна буде так:

при русі в сторону площі Конституції: — пр. Московський — пл. Фейєрбаха — пер. Фейєрбаха — вул. Юлія Чигирина або Харківська набережна;

при русі в сторону вулиці Богдана Хмельницького: — пр. Московський — Гімназійна набережна — вул. Руставелі — пл. Героїв Небесної Сотні.

Автобус №249э змінить маршрут:

у бік пл. Конституції: — пр. Московський — пл. Фейєрбаха — пер. Фейєрбаха — Харківська набережна — пр. Московський і далі за маршрутом;

у бік пл. Захисників України: — пл. Конституції — пер. Плетньовський — вул. Кооперативна — пер. Подільський — Гімназійна набережна — вул. Руставелі — пл. Героїв Небесної Сотні — пр. Московський і далі за маршрутом.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 6:00 16 травня до 6:00 18 травня буде обмежено рух транспортних засобів на перехресті вул. Молочна – вул. Плеханівська.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися