У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

Дорожники слідкують за безпекою руху в Харківській області.

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі.Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Ремонтні роботи проводились в рамках експлуатаційного утримання.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю.

Співробітниками ДСБТ здійснюються перевірки вантажних транспортних засобів на зазначених майданчиках щодо дотриманням встановлених норм у перевезенні вантажів використовуючи ваги ДП "Харківський Облавтодор".

"Просимо водіїв бути максимально обережними і уважними. Звертайте увагу на попереджувальні знаки, дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищуйте швидкісний режим", – зазначають у дорожній службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися