Увірвались до чужої квартири – кого у Харківській області судитимуть за розбій

Чоловіки увірвались до квартири, побили господаря та обікрали.

Лозівською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох чоловіків за фактом розбою, вчиненого за попередньою змовою, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, двоє чоловіків віком 35 і 30 років у квітні цього року вчинили розбійний напад в смт Панютине. Зловмисники подзвонили у квартиру потерпілого, а коли той відчинив двері, вдарили його в обличчя. Коли потерпілий впав, нападники продовжували бити його, вимагаючи передати їм коштовності та цінні речі, поки чоловік не втратив свідомість.

Скориставшись тим, що потерпілий не міг чинити їм опору, зловмисники обшукали квартиру і забрали майно, яке належало їх жертві.

Справу розглядатимуть у Лозівському міськрайонному суді Харківської області.

Досудове розслідування проводили слідчі Лозівського РВП ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу ДСР НПУ та УКР ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

розбійний напад у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Краса у дворах Харкова: що облаштовують комунальники

У Салтівському районі щодня працівники КП "Благоустрій м. Харкова" наводять лад у дворах, створюють красу та затишок для кожного мешканця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" щодня прибирають сміття, косять траву, доглядають за квітниками та газонами. Зокрема, сьогодні облаштовують клумби на вул. Харківських Дивізій та б-рі Юр'єва, на пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова й вул. Рибалка косять траву, а на вул. Танкопія наводять лад на дитячому майданчику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися