У місті в Харківській області стався вибух: є поранені

Мінна небезпека в Харківській області залишається високою.

Сьогодні у місті Ізюм 72-річна жінка підірвалася на вибуховому пристрої. Потерпілу з травмою ноги доправили лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

У ДСНС зазначають, що люди нехтують правилами безпеки та необережно поводять себе з вибухонебезпечними предметами, яких на Харківщині знаходять сотні.

"Жінка взяла руками протитанкові міни ПТМ-1 з городу та поскладала біля хати... "Вони пластмасові зелененькі такі, тому не страшно..."

Чоловік прибирав бур'ян з городу і натрапив на тубус. "Зелений, закручений, як баклажка...Жінка кричала не чіпай, а ми з городу взяли і перенесли..."

Їм пощастило, адже такі міни мають механізм самоліквідації і можуть вибухнути в будь-який момент", – розповідають вибухотехніки.

У ДСНС опублікували відео, яке варто переглянути та запам’ятати: підходити та брати до рук підозрілі предмети смертельно небезпечно! А коли знайшли – викликайте саперів за номером "101".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Краса у дворах Харкова: що облаштовують комунальники

У Салтівському районі щодня працівники КП "Благоустрій м. Харкова" наводять лад у дворах, створюють красу та затишок для кожного мешканця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" щодня прибирають сміття, косять траву, доглядають за квітниками та газонами. Зокрема, сьогодні облаштовують клумби на вул. Харківських Дивізій та б-рі Юр'єва, на пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова й вул. Рибалка косять траву, а на вул. Танкопія наводять лад на дитячому майданчику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися