За пограбування укриття в Харкові чоловік сяде на роки до тюрми

Викрадав майно з бомбосховища: у Харкові поліція викрила зловмисника

Чоловік з 22 червня по 20 липня систематично навідувався в укриття в Індустріальному районі та виносив електродроти, розетки, світильники. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

20 липня до поліції звернувся керівник відділення поштового перевезення й повідомив про факт викрадення майна з бомбосховища, яке розташоване в підвальному приміщенні пошти та знаходилось у вільному доступі для громадян.

Слідчі відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативних заходів працівники кримінальної поліції підрозділу викрили у скоєнні злочину 31-річного місцевого мешканця, раніше засудженого за аналогічні злочини.

За санкцією статті йому загрожує тюремний строк до 8 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Краса у дворах Харкова: що облаштовують комунальники

У Салтівському районі щодня працівники КП "Благоустрій м. Харкова" наводять лад у дворах, створюють красу та затишок для кожного мешканця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" щодня прибирають сміття, косять траву, доглядають за квітниками та газонами. Зокрема, сьогодні облаштовують клумби на вул. Харківських Дивізій та б-рі Юр'єва, на пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова й вул. Рибалка косять траву, а на вул. Танкопія наводять лад на дитячому майданчику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися