Мешканця Харківщини судитимуть за порнографію: що робив чоловік

Чоловіку загрожує до 12 років тюрми.

Поліцейські викрили мешканця Харківської області у виготовленні та розповсюдженні дитячої порнографії через мережу Інтернет. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Зловмисник власноруч створював незаконний контент за участі двох неповнолітніх односельчанок. Після чого за грошову винагороду надавав "бажаючим" доступ до каналу.

У ході проведення слідчих дій поліцейські управління міграційної поліції та відділення поліції № 1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області виявили 23-річного чоловіка, який створив Telegram-канал, за допомогою якого розповсюджував дитячі порнографічні матеріали.

21 липня зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу  України.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Збувачу незаконного контенту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Встановлюються інші особи, причетні до виготовлення, розповсюдження та збуту дитячої порнографії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові тимчасово не надають важливі послуги: подробиці

Слобідський відділ ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Громадяни, записані через сервіс "Електронна черга", будуть прийняті одразу по відновленню роботи відділу.

Телефон для довідок: +38(063)822-11-96.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися