У Харківській області викрили посадовця на хабарі – Спецпрокуратура

На Харківщині на одержанні хабара викрито начальника Східної філії концерну «Війсьторгсервіс».

За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону затримано та оголошено про підозру начальнику Східної філії Концерну "Військторгсервіс"  за вимагання та отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону.

За даними слідства, стало відомо, що посадовець вимагає хабар 20 000 грн, за узгодження з Фондом державного майна України та подальше укладання договору оренди земельної ділянки та комплексу господарських споруд.

Під час контрольованого одержання неправомірної вигоди у вигляді паливних карток на 400 літрів бензину "А-95" (еквівалент 20 000грн) правоохоронці затримали посадовця в порядку ст. 208 КПК України.

Слідство триває, вживаються заходи до обрання зловмиснику запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу спеціальної поліції ГУ НП в Харківській області, спільно із співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися