Увага, розшук: у Харкові зникла дитина

Дівчина пішла з дому та не повернулася.

Харківським РУП №2 ГУНП в Харківській області встановлюється місцезнаходження Софії Бавикіної, 2011 року народження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

28 липня дівчини пішла з дому та не повернулась.

Її прикмети: зріст близько 155 см, русяве волосся до плечей, зібране у хвіст, худорлявої статури.

Була одягнена у сині джинси, чорні кеди, білу футболку з надписом "Долчленд", має яскраво-синій манікюр, срібні сережки у вигляді хрестика.

"Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про зниклу, просимо повідомити за телефонами: (057)738-30-24, 063-530-52-00, 063-720-21-75, 102 або іншими доступними способами", – звертаються у поліції.

розшук у Харкові, зникла дитина у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

Що відбувається у Київському районі Харкова

У Київській філії КП "Харківські теплові мережі" перекладають теплову магістраль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами начальника філії Вадима Хорольського, минулого опалювального сезону стара труба дала вісім дефектів, тому вирішили повністю замінити 340 м теплотраси.

"Відрізок мережі від вул. Ярослава Мудрого до вул. Леся Сердюка з'єднує дві магістралі та забезпечує постачання тепла в 140 будинків у нагірній частині Київського району, а також до гуртожитків вишів. Зараз завершується перший етап робіт. За 15 днів робітники встигли замінити 120 м труби з реконструкцією камери", - зазначив Вадим Хорольський. Коли планують завершити роботи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися