У Харкові знайшли дитину, яка пішла з дому

Посварилася з батьками та не повернулася додому: поліцейські оперативно розшукали неповнолітню харків’янку

Жертвою злочину дитина не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Неповнолітню передали батькам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

28 липня о 15:28 до Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про зникнення 12-річної дівчини. За словами заявниці, донька пішла з дому та не повернулася, телефон з собою не взяла. Жінка сама намагалася знайти дитину, але усі спроби виявилися марними.

На пошуки зниклої негайно орієнтували особовий склад райуправління, зокрема оперативників кримінальної поліції, інспекторів ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції.

Поліцейські системно перевірили прилеглу територію біля місця проживання підлітка та опитали громадян. Один зі свідків повідомив, що бачив схожу дівчину в районі ринку "Барабашово". Правоохоронці негайно почали відпрацьовувати вказану територію та виявили там неповнолітню. З її слів, причиною втечі стала сварка з батьками.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися