У Харкові та області затримали 60 осіб: що сталося

В метрополітені виявили чоловіка з гранатою

За добу правоохоронці на Харківщині затримали 60 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Особовий склад ГУНП в Харківській області доставив до територіальних підрозділів для перевірки 60 осіб за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Також на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1500 транспортних засобів з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

У поліції повідомили про інцидент в метро. На станції метро "Проспект Гагаріна" працівники відділу поліції в метрополітені виявили 44-річного чоловіка, у якого вилучили гранату Ф-1.

Також минулої доби правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 1 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 4 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 5 – за перевищення швидкості.

“На звільнених територіях співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція надає рекомендації, як не потрапити на ґачок шахраїв та інформує жителів Харківщини про найпоширеніші шахрайські схеми. Однією з шахрайських схем є, так би мовити, виграш призу. У поліції зазначили, що жертва отримує дзвінок або SMS-повідомлення про виграш, наприклад, автомобіля. Людина захоплюється можливістю стати власником нової автівки та вступає в контакт з аферистами.  Детальніше про шахрайську схему читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися