У Харкові на Лісопарківській обмежать рух транспорту

Пропуск транспорту буде організовано по вільній від виконання робіт смузі руху

На одній з вулиць Харкова на кілька днів обмежать рух транспорту. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

У відомстві зазначили, що проїзд по вул. Лісопарківській, на ділянці від вул. Чкалова до вул. Старошишківскої, буде заборонений щодня з 9:00 до 17:00 20, 21 і 22 травня.

За даними комунальників, на вул. Лісопарківській проводяться ремонтні роботи асфальтобетонного покриття проїзної частини. Пропуск транспорту буде організовано по вільній від виконання робіт смузі руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 20 травня вночі у Харкові по проспекту Григоренка невідомі облили червоною фарбою пам'ятник маршалу Жукову. У свою чергу поліція підтвердила інформацію про інцидент, повідомлення про який надійшло близько 1:10. Зазначається, що співробітники поліції вилучили розбиту скляну банку із залишками фарби. Інформація внесена в Єдиний облік. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Проводяться заходи по встановленню всіх обставин та осіб, причетних до цієї події.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися