У Харкові знаходять зброю: що відбувається

У громадян в Харкові знайшли гранати та набої

Правоохоронці минулими вихідними виявили зброю у громадян у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що при перевірці автомобіля на блокпосту при в’їзді до Харкова працівники поліції виявили у 22-річного чоловіка гранати та набої калібру 5,45 мм. Правоохоронці вилучили заборонені предмети та були проведені першочергові слідчі дії.

У метрополітені на станції метро “Проспект Гагаріна” працівники відділу поліції виявили у 46-річного чоловіка гранату та запал до неї, а також набої калібру 5,45 мм. Були проведені першочергові слідчі дії.

Станом на ранок 14 серпня у поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці разом з військовими на блокпостах перевірили понад 3300 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 25 осіб.

У ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Правоохоронці склали 2 адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 10 серпня близько о 14:55 сталася дорожньо-транспортна пригода. Аварія трапилася на вулиці Гвардійців Широнінців. У поліції розповіли, що 41-річний водій автомобіля Hyundai Sonata, виїжджаючи з парковки супермаркету, не надав перевагу в русі автомобілю Dodge Journey. “Від отриманих травм водій Hyundai загинув на місці ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - повідомили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися