В Чкаловському Чугуївського району в наслідок пожежі загинув чоловік

Причиною загибелі 67-річного місцевого мешканця стало коротке замикання

Вчора о 22:25 у селищі Чкаловське Чугуївського району сталася пожежа. В її результаті загинув 67-річний чоловік, повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Харківській області.

Причиною пожежі стало коротке замикання електричної мережі. Горіли прибудова до приватного будинку, його дах та домашні речі на площі 70 кв.м. О 23:15 вогонь вдалось локалізувати та о 00:25 повністю ліквідувати.

Підрозділи ГУ ДСНС у Харківській області з 16 по 17 серпня здійснили 30 оперативних виїздів, з яких:

12 – на ліквідацію пожеж,

3 з яких спричинені ворожими обстрілами;

1 – на перевірку території, обстріляної ворогом;

10 – для надання допомоги населенню та комунальним службам;

7 – інші виїзди.

Протягом на Харківщині трапилось чотири пожежі, спричинені ворожими обстрілами. З них були ліквідовані силами рятувальників ДСНС.

Перша виникла близько 13:00 у с. Покаляне Вовчанської громади. Підрозділи ДСНС на гасіння цієї пожежі не залучались. Інформації про жертв та постраждалих не надходило.

Друга пожежа з тієї ж причини зафіксована о 14:30 у с. Петропавлівка однойменної громади. Пожежа ліквідована вогнеборцями 44-ї ДПРЧ о 15:20. Постраждалих немає.

Трохи згодом, о 16:08 бійці цього підрозділу загасили сухостій біля приватного будинку у Куп’янську, який зайнявся внаслідок прильоту боєприпасу.

Нарешті, о 16:09 внаслідок влучання ворожої ракети у приватний город у с. Велика Рогань Харківського району загорілась лісопосадка та трава на площі 100 кв.м. Загоряння ліквідоване силами місцевої пожежної команди з селища Рогань та рятувальників 25-ї ДРПЧ о 16:52. На щастя обійшлось без жертв.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 81 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям с. Морозівка Ізюмського району рятувальники доставили біля 8 т. питної води.

Сьогодні близько 6:50 ворог обстріляв с. Ківшарівка Куп'янського району. Пошкоджено гараж, сталася пожежа. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися