Під Харковом на ходу загорівся автомобіль

Передбачувана причина пожежі встановлюється

Сьогодні, 26 травня, сталася пожежа у селищі Безлюдівка на Харківщині. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

Зазначається, що на момент прибуття пожежників на місце події, було встановлено, що сталося загорання легкового автомобіля ВАЗ-2106, під час руху. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу було вчасно ліквідовано. Передбачувана причина пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області військові крали і оптом продавали паливо. Оперативники спецслужби встановили, що керівники середньої ланки центру організували систематичне розкрадання пальних матеріалів, призначених для потреб української армії. У рамках кримінального провадження правоохоронці задокументували три епізоди розкрадання пального загальним обсягом понад 5 тонн. Вирішується питання про повідомлення фігурантам справи про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 410 (викрадення, привласнення військовослужбовцем військового майна, вчинені в умовах особливого періоду) Кримінального кодексу України. Читайте за посиланням.





Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися