У Харківській області стався вибух: брат ледве не підірвав сестру

Мало не підірвав сестру: на Харківщині слідчі повідомили про підозру чоловіку

Зловмисник в стані алкогольного сп’яніння під час конфлікту закинув приведену у бойову готовність гранату "РГД-5" за комірець жінці. Постраждала встигла дістати та відкинути боєприпас до детонації на безпечну від себе відстань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Повідомлення про вибух в селі Лебʼяже Красноградського району  надійшло до правоохоронних органів 19 серпня близько 20:00.

При виїзді на місце події поліцейські затримали 40-річного чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час обшуку за місцем мешкання у підозрюваного співробітники поліції виявили та вилучили ще один споряджений корпус бойової ручної протипіхотної гранати "Ф-1".

Наразі слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 21 серпня: окупанти штурмують населений пункт

Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 25 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, це, зокрема, Варварівка, Бударки, Землянки та Комісарове  Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару західніше Миколаївки. Вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти: Тополі, Масютівка, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

У Харкові комунальники створюють красу у дворах (ФОТО)

Комунальні служби прикрашають квітниками прибудинкові території у Харкові

Щодня близько 1,6 тис. робітників КП "Харківблагоустрій" прибирають прибудинкові території, доглядають за зеленими насадженнями, поливають квіти та косять траву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які саме роботи виконуються у дворах Харкова – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися