На окружній у Харкові сталася ДТП: хто постраждав

Поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди на окружній дорозі Харкова

Тілесні ушкодження отримали три жінки, пасажирки одного з автомобілів. Їх доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

22 серпня близько 8:50 по вулиці Маковського 54-річний водій "ВАЗ 2101" з причепом, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги у русі автомобілю “ВАЗ 21214” під керуванням 52-річного чоловіка, який рухався головною дорогою.

Після зіткнення “ВАЗ 21214” по інерції зіштовхнувся з автомобілем “Chevrolet Captiva”, що рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП травмувались три жінки 35 і 44 років – пасажири автомобіля “ВАЗ-21214”.

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.

У громаді на Харківщині перейменували усі вулиці – активісти невдоволені: "Когось чекають?"

У Слобожанській громаді на Харківщині перейменували усі вулиці, проте активісти організації "Деколонізація. Україна" незадоволені новими назвами топонімів – усі найменування несуть нейтральний характер. Жодного героя сучасної російсько-української війни у назвах вулиць не вшанували.

"Когось чекають? Лише одна назва у одному з селищ на честь Захисників України. Жодного національного діяча, жодного героя сучасної війни", – написали в "Деколонізації. Україна". Повний список перейменованих вулиць можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися