Поліція викрила факт жорстокого поводження з тваринами на Харківщині

У Харківському районі жінка утримувала в жахливих умовах понад 15 собак

Жінка у Докучаєвському Харківського району утримувала у квартирі у неналежних умовах понад 15 собак, яких майже не вигулювала та не забезпечувала достатньою кількістю їжі. До відділення поліції надійшла заява про те, що мешканка селища Докучаєвське 1970 р.н. жорстоко поводиться з тваринами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Громадянка рідко вигулювала собак на вулиці, фізичні потреби вони справляли в помешканні, де немає каналізації. За словами очевидців, тварини через вибите вікно квартири, яка розташована на першому поверсі, вистрибували на вулицю та кидалися на людей. Собаки не прищеплені від сказу. Крім того, господарка не забезпечує їх достатньою кількістю їжі та постійний доступ до води

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 23 серпня поліцейські на підставі рішення суду провели слідчі дії у помешканні жінки, звідки вилучили 15 тварин, з яких 2 цуценят. Собаки знаходились у кволому та хворобливому стані. Після проведення огляду тварин передали для подальшого обстеження та лікування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про спасіння патрульними поліцейськими травмованого собаки. В Немишлянському районі Харкова патрульні помітили на узбіччі травмованого собаку. Поліцейські негайно зупинились, аби перевірити стан тварини. Перехожі розповіли патрульним, що невідоме авто збило хвостика та поїхало в невідомому напрямку. Інспектори оглянули та напоїли собаку. Поліцейські викликали службу порятунку тварин, працівники якої відвезли песика до спеціалізованої ветклініки. Після одужання чотирилапому знайдуть новий дім та господарів. "Дякуємо патрульним Олександру Кашнікову та Олександру Романенко, а також працівникам служби порятунку тварин за чуйність. Кожне життя важливе", – зазначили у патрульній поліції Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися