На окружній у Харкові сталася ДТП: хто загинув

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Харкові

В результаті автопригоди одна людина загинула, ще одна отримала тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

24 серпня 55-річний водій автомобіля "Sкоdа Остаvіа" на окружній дорозі допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зітштовхнувся з автомобілем "Lexus GX 470" під керуванням 48-річного чоловіка.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автівки "Sкоdа" від отриманих травм помер на місці події, а іншого водія з травмами доставили до медичного закладу.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Там дуже небезпечно" – у Харківській області йдуть активні бої

Українські захисники надійно тримають позиції та не дають окупантам просуватися на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Перебувати там наразі дуже небезпечно. Тому що ворог б’є і по центральній частині міста, і по житловим будинкам з усіх видів озброєння – артилерії, авіації, мінометів, танків. Чи не щодня маємо трагічні випадки поранень цивільного населення, як у Куп’янську, так і в районі", - додав Олег Синєгубов. Начальник ХОВА повідомив, що окупанти намагаються завдавати ударів по логістичним об’єктам району, аби ускладнити пересування цивільному населенню.

Як діє противник у Харківській області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися