У Харкові затримано чоловіка, що намагався дати хабаря поліцейським

Чоловік пропонував 100 доларів за уникнення адміністративної відповідальності

Порушник п'яний їхав на автомобілі під час комендантської години. За не притягнення до адміністративної відповідальності він запропонував поліцейським 100 доларів США. Про це повідомили в поліції Харківської області.

21 липня 2023 року екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, який пересувався під час комендантської години. Під час проходження тесту на стан спʼяніння з погодження громадянина було встановлено, що результат тесту перевищує норму майже у 8 разів. В ході складання адміністративних матеріалів чоловік запропонував поліцейському 100 доларів задля уникнення адміністративної відповідальності. Порушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виявлення поліцією у Харківщини канабісу та коноплі. На Чугуївщині поліцейські задокументували черговий факт вирощування коноплі та виготовлення канабісу. До поліцейських офіцерів Малинівської ТГ Чугуївського районного управління поліції надійшла оперативна інформації  щодо можливості причетності 31-річного чоловіка до незаконного зберігання наркотиків. В ході перевірки поліцейський вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування поліцейські офіцери Малинівської ТГ спільно з дільничними офіцерами поліції та співробітниками сектору дізнання Чугуївського районного управління поліції провели санкціонований обшук у домі правопорушника,  в ході якого знайшли два паперових згортка та один поліетиленовий пакет, в яких знаходилась, висушена та подрібнена речовина рослинного походження, за всіма ознаками схожа на канабіс та пристрій для вживання наркотиків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися