Бригада медичної допомоги реанімувала чоловіка зі стану клінічної смерті у Харкові

Лікарі швидкої врятували чоловіка, що ледь не втонув

Успішну реанімацію проведено бригадою ЕМД  308 у складі: лікаря Потапенко, медсестри Кібалко, водія Шустова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". 

О 12:17 надійшов екстрений виклик до чоловіка 42 років і по прибуттю було  констатовано клінічну смерть внаслідок утоплення. Вчасно проведена реанімація дозволила врятувати чоловіку життя.

Хворого шпиталізовано до лікарні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про народження харків'янкою в кареті швидкої допомоги. 24 липня у кареті швидкої допомоги народилась здорова дівчинка (вага 3400 гр, зріст 52 см, за  шкалою Апгар). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посилання на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Акушерську допомогу породіллі надала бригада 2310 ЕМД у складі: фельдшера Фесенко Яни та водія Діхтяренко Віталія. "Щиро радіємо коли працівники Центру стають свідками та помічниками при такій чудовій події. Бажаємо мамі та дитині здоров'я та миру! Дякуємо нашим медикам!" – написали у Центрі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про отримання фельдшером з Харківщини особливої нагороди. Указом Президента України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено Державною нагородою "За врятоване життя" фельдшера харківської "екстренки". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Ємцев Денис Віталійович працює фельдшером Красноградського відділення ЕМД, а зараз проходить військову службу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися