Гуляв з «солями» по Харкову – кого затримали патрульні

Патрульні затримали ймовірного наркозбувача у Харкові

У суботу ввечері,  під час патрулювання Новобаварського району міста, увагу патрульних привернув чоловік. Помітивши службове авто, той різко змінив напрямок руху та намагався піти з поля зору. Такі дії поліцейським здались дивними, тому вони вирішили його перевірити. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування чоловік розповів що гуляв та вже збирався додому. При поверхневій перевірці у громадянина патрульні виявили 2 ємності з речовиною схожою на наркотичну та ще 54 згортки чоловік дістав добровільно.

Чоловік зізнався що вже встиг зробити близько 60 так званих "схованок" та дома в нього лежить ще близько 100 згортків з наркотичною речовиною "солі". У телефоні патрульні виявили численні фото з місцями розташування згортків з речовинами.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Який район Харкова найкрасивіший – у місті підбили підсумки конкурсу

У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій. Нагородження переможців відбулося напередодні, у День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Перше місце в номінаціях "Найкраща клумба" та "Найкращий двір" посіла Київська філія КП, яка тримає лідерство в конкурсі більше десяти років. Друге місце розділили Салтівська та Новобаварська філії, а третє - Основ’янська та Шевченківська.

Також кращі клумби визначала профспілка "Харківблагоустрою". Переможців та фото – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися