У Харкові конфлікт колег завершився поножовщиною

Після роботи зловмисник наніс колезі поранення ножем.

25 серпня до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1  надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичного закладу госпіталізовано чоловіка з ножовим пораненням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Встановлено, що на роботі між чоловіками стався конфлікт. Після праці зловмисник переслідував колегу. Підійшов до нього та вдарив ножем у шию. Потерпілий зміг дістатися додому та зателефонував у швидку.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявися 51-річний чоловік.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Який район Харкова найкрасивіший – у місті підбили підсумки конкурсу

У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій. Нагородження переможців відбулося напередодні, у День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Перше місце в номінаціях "Найкраща клумба" та "Найкращий двір" посіла Київська філія КП, яка тримає лідерство в конкурсі більше десяти років. Друге місце розділили Салтівська та Новобаварська філії, а третє - Основ’янська та Шевченківська.

Також кращі клумби визначала профспілка "Харківблагоустрою". Переможців та фото – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися