У Харкові чоловік отримав шість років тюрми: чим «відзначився» у місті

Вирок суду: прокурори довели вину харків’янина, який систематично вчиняв крадіжки

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури суд визнав винним 42-річного чоловіка за фактами крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, а також незаконного придбання і зберігання наркотичного засобу (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 309 КК України). Йому призначено покарання у виді 6 років 3 місяців позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Прокурори довели, що раніше судимий харків’янин у період дії воєнного стану вчинив низку злочинів. Чоловік "заробляв" на життя крадіжками. Він проникав до приміщень супермаркетів, торгівельних кіосків, звідки виносив продукти харчування, дрібну побутову техніку та інші товари.

Однак тільки магазинами поле діяльності зловмисника не обмежувалось — від його дій також потерпали власники автомобілів. Чоловік зламував замки припаркованих автівок і викрадав майно, яке знаходилось всередині.

Крім того, встановлено, що чоловік придбав і зберігав метадон для особистого вживання.

Зловмисника було викрито у лютому 2023 року. Під час судового розгляду харків’янин визнав свою вину.

Обвинувальний вирок виніс Червонозаводський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Який район Харкова найкрасивіший – у місті підбили підсумки конкурсу

У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій. Нагородження переможців відбулося напередодні, у День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Перше місце в номінаціях "Найкраща клумба" та "Найкращий двір" посіла Київська філія КП, яка тримає лідерство в конкурсі більше десяти років. Друге місце розділили Салтівська та Новобаварська філії, а третє - Основ’янська та Шевченківська.

Також кращі клумби визначала профспілка "Харківблагоустрою". Переможців та фото – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися