У Харківській області стався витік технічних речовин до річки: купатися заборонили

Купатися в річці Мерло на Харківщині заборонено.

У зв’язку з аварійною ситуацією на гідротехнічній споруді (шлюз-регулятор) технічної водойми ПрАТ "Первухінський цукровий завод" Богодухівського району Харківської області був проведений відбір проб річної води річки Мерло в районі шлюзів-регуляторів № 6, 7 та 8. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської філії ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

Для недопущення епідемічних ускладнень серед населення у медустанові наголошують на потенційній небезпеці води в місцях масового відпочинку на річці Мерло та недопущенні використання цієї водойми для купання та відпочинку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися