У Харкові сталася страшна ДТП: подробиці (ДОПОВНЕНО)

Один загиблий і 6 травмованих: поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП у Новобаварському районі Харкова

Водій автомобіля “Volkswagen Caravelle”, рухаючись на забороняючий сигнал світлофора, допустив зіткнення з “Volkswagen Golf”, який їхав через перехрестя на зелений сигнал. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 серпня близько 22:45 на перехресті вулиці Дудинської та Григорівського Шосе.

Внаслідок ДТП 46-річного водія “Volkswagen Caravelle” викинуло з автівки. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер у кареті швидкої допомоги. П’ять пасажирів вказаного автомобіля, серед яких хлопчик 2022 року народження, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні.

Також постраждав 23-річний водій “Volkswagen Golf”. Його також доставили до медичного закладу.

Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

ДОПОВНЕНО: Мікроавтобусом, який потрапив в аварію, керував харківський волонтер, який перевозив евакуйованих з прифронтової зони, розповів Суспільне Харків директор обласного департаменту цивільного захисту Іван Сокол. Подробиць, звідки та куди саме прямувала машина, у нього немає. За інформацією Сокола, усі евакуйовані, які були пасажирами буса, нині перебувають у задовільному стані.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися