Прикордонники знайшли у харків’янина музейний пристрій та передали чоловіка поліції

На Харківщині прикордонники виявили саморобну вогнепальну зброю

Прикордонники в складі Сил оборони продовжують нищити ворога, проводити контрольно-перевірочні заходи в прикордонні та протидіяти незаконному обігу наркотичних та вибухових речовин.

Зокрема днями на контрольному посту прикордонники спільно із представниками Сил оборони України в автомобілі "ВАЗ" виявили саморобний мушкет. Автівкою кермував 47-річний харків'янин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Чоловік розповів, що власноруч виготовляє музейні вогнепальні пристрої і дуже здивувався, коли дізнався від прикордонників, що виготовлення без відповідних дозволів чи переміщення такої зброї є незаконним.

Для прийняття подальшого правового рішення власника саморобного вогнепального пристрою і власне зброю, передали співробітникам компетентних правоохоронних органів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися