Жорстоке вбивство безхатька у Харкові: стало відомо, хто це зробив

Поліцейські затримали чоловіка, який кілька років переховувався від правоохоронців за скоєння вбивства

Зловмисник разом зі спільником наніс численні тілесні ушкодження безхатьку, від яких останній помер. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харівської області.

28 серпня в ході відпрацювання території міста Харків працівники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з бійцями полку поліції особливого призначення затримали 35-річного чоловіка, який перебував в розшуку за ВП № 1 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області за скоєння умисного вбивства.

В 2019 році чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спільно зі своїм знайомим прибули до покинутої будівлі на території Новобаварського району Харкова, де тимчасово мешкав безхатько. Чоловіки нанесли численні удари руками та ногами потерпілому. Внаслідок отриманих травм він помер.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Після направлення обвинувального акту до суду та закінчення терміну домашнього арешту зловмисник почав переховуватись та був оголошений у розшук.

Вирішується питання про обрання обвинуваченому запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися