У Харкові автівка з’їхала у дренажний канал: що з водієм

Поліція встановлює обставини ДТП із загиблим у Новобаварському районі Харкова

Водій автомобіля “ВАЗ 21099” не впорався з керуванням та з'їхав у дренажний канал. Внаслідок аварії 76-річний чоловік від отриманих травм помер на місці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Повідомлення про подію по вулиці Станційній надійшло до поліції 30 серпня близько 13:00.

Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень –спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.

У районі Харкова тимчасово не надають важливі послуги

Шевченківський відділ у м. Харків  ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Що робити, якщо вже записалися на прийом, та телефон для довідок – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися