Поліцейські знайшли зниклого безвісти хлопчика на Харківщині

8-річний хлопець посварився з матір'ю та пішов до товариша

Повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика надійшло до лозівського відділення поліції 30 серпня близько 22:00 від матері. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що о 12:00 син гуляв на вулиці, а потім зник. Про це повідомила поліція Харківської області у своїх соцмережах.

Поліцейські обійшли знайомих родини і друзів хлопчика. Близько 23:25 його знайшли у товариша. З батьками та дитиною провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення поліцією зниклого безвісти підлітка на Харківщині. 26 серпня до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП звернулась місцева мешканка. Вона повідомила, що її 12-річний син після сварки пішов з дому та не повернувся. Про це повідомляють у поліції Харківської області. Впродовж пів години правоохоронці встановили місцезнаходження дитини. Хлопчик перебував у друзів.Дитину повернули матері. Поліцейські провели з жінкою та хлопцем профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розшук Діани Нємих у Лозівському районі на Харківщині. Харківське РУП № 2 встановлює місцезнаходження неповнолітньої Діани Нємих, 2005 року народження. Дівчині на вигляд 17 років, зріст близько 165 см, коротке русяве волосся, під каре, карі очі, худорлява статура. Діана також має дефекти мовлення, порізи на передпліччі обох рук. Була одягнена у чорну кепку, чорні джинси, сорочку в клітинку зеленого кольору, при собі мала чорну замшеву сумку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися