Харків’янин подарував телефон тещі та отримав сім років тюрми

Чоловік, який подарував награбоване своїй тещі, отримав вирок суду в Харкові

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 28-річного чоловіка у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Прокурори довели, що 26 червня цього року чоловік пограбував перехожого. Знаходячись у пішохідному тунелі біля одного з будинків по вул. Привокзальній у Харкові, зловмисник вдарив потерпілого по голові, від чого той впав на землю. Грабіжник витягнув з кишені своєї жертви телефон та готівку і, вдаривши чоловіка ще раз головою об стінку, втік з місця злочину.

У подальшому зловмисник подарував телефон, який витягнув у потерпілого, своїй тещі.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину. Він пояснив, що між ним і потерпілим, якого він раніше не знав, виник конфлікт, який переріс у бійку, а телефон зловмисник передав своїй родичці нібито на зберігання.

Обвинувальний вирок виніс Червонозаводський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У громаді на Харківщині змінюється тривалість комендантської години

На території Куп'янської міської територіальної громади змінюється час комендантської години. Відповідне розпорядження за номером 58-в від 29 серпня 2023 року було підписано ТВО начальника Куп'янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем, інформують "Коментарі. Харків".

"Запровадити на території Куп'янського району з 1 вересня 2023 року до окремого розпорядження комендантську годину шляхом заборони перебування громадян на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також руху транспортних засобів на території Куп'янської міської територіальної громади з 18:00 до 6:00 годин", - йдеться в розпорядженні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися