На Харківщині стався потужний вибух: є постраждалі

Ізюмський район: двоє чоловіків отримали травми внаслідок підриву на вибухонебезпечному предметі.

6 вересня до рятувальників надійшло повідомлення про надзвичайну подію, яка виникла у лісовому масиві на території Савинської громади. Рухаючись ґрунтовою лісовою дорогою, вантажний автомобіль ГАЗ-53 натрапив на невідомий вибухонебезпечний предмет. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Попередньо це була протитанкова міна. В автомобілі знаходилось двоє чоловіків, котрі внаслідок вибуху зазнали акубаротравм та чисельних забоїв. Постраждалим надана необхідна медична допомога. Наразі вони госпіталізовані до лікувального закладу.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – закликають рятувальники Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області під загрозою робота місцевого самоврядування

Для роботи в місцевій адміністрації відкрито більше десятка вакансій.

Для відновлення роботи органів місцевого самоврядування Куп’янської міської ради Куп’янській міській військовій адміністрації потрібні спеціалісти на вакантні посади у структурні підрозділи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. До яких структурних підрозділів запрошують на роботу спеціалістів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися