На Харківщині викрили чоловіка, що обікрав 10-річного хлопця

Злодій вкрав сумку, у якій знаходився телефон

9 вересня близько 13:30 до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Зідьки Чугуївського району невідомий викрав у 10-річного хлопчика сумку, в якій знаходився телефон. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Хлопець розповів, що під час ловлі риби біля озера невідомий викрав його сумку з телефоном. Він надав працівникам поліції опис зловмисника. Крадієм виявився 23-річний чоловік, який тимчасово мешкає в місті Зміїв. Чоловік відразу видалив інформацію з телефону дитини та збирався продати мобільний.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання поліцейськими дебошира у Харкові. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом невиконання чоловіком законних вимог патрульних поліцейських під час виконання службових обов’язків. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 8 вересня близько 22:00 до поліцейського відділку надійшло повідомлення про конфлікт громадян. Першим за адресою прибув екіпаж патрульної поліції. На місці 41-річний учасник конфлікту поводив себе агресивно, виражався нецензурною лексикою та не виконував законні вимоги поліцейських. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання крадія на Харківщині. Патрульні на Харківщині затримали чоловіка, який, ймовірно, проник до домоволодіння з метою крадіжки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Вчора на лінію 102 надійшов виклик про невідомого чоловіка, який проник на приватну територію. Поліцейські одразу вирушили на місце виклику. Правоохоронці виявили чоловіка у одному з приміщень будинку. Він збирав різноманітні металеві предмети та складував біля виходу. Чоловік зізнався поліцейським, що у подальшому хотів здати їх на пункт прийому металобрухту. Поліцейські затримали громадянина та викликали на місце слідчо-оперативну групу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися